VAD KUL ATT DU ÄR NYFIKEN PÅ OSS    

LEDIGA JOBB JUST NU

  • Vi söker en erfaren Business Analyst för att hjälpa våra kunder att vidare förbättra och utveckla sina verksamheter. Du kommer att arbeta nära ledningsteam och affärsområdesansvariga för att identifiera och analysera data, formulera affärsplaner och presentera rekommendationer för att förbättra lönsamhet och identifiera möjliga effekthemtagningar. Den idealiska kandidaten har en stark analytisk förmåga, är självgående och är väl bekant med dataverktyg och analysmetoder. Om du gillar att vara i gränslandet mellan verksamhetsledning och teknik och vill vara en del av ett snabbväxande företag, är detta rätt roll för dig!

  • Vi söker flera drivna informationsarkitekter för att fortsätta stötta våra kunder med deras förflyttningsresor. Vi söker nu dig som har erfarenhet av datamodullering och som utveckla våra kunders digitala plattformar. Du kommer att arbeta i gränslandet mellan verksamhet och IT och behöver därför ha mycket god kommunikationsförmåga inom båda områdena, speciellt när det kommer till att på ett bra sätt beskriva dataflöden. Den ideala kandidaten har flerårig erfarenhet av informationsarkitektur och tycker om att kommunicera med många olika intressenter. Om du vill arbeta i en snabbt växande organisation med möjlighet att påverka, ansök idag och bli en del av vårt team!

  • Vi söker erfarna integrationsarkitekter med djup konskap inom API Management. I rollen som integrationsarkitekt kommer du att ansvara för att utveckla kundernas integrationsmiljöer och ICC:er. Den ideala kandidaten har omfattande erfarenhet av API-driven integration, har varit med implementerat ICC och är väl bekant med moderna integrationstekniker. Du kommer att samarbeta nära vårt och kunds tekniska team och implementera bästa praxis för integration. Om du är en självgående integrationsarkitekt med ett öga för detaljer och en passion för människor och teknik, ansök idag och bli en del av vårt härliga gäng!

  • Brinner du för att tillsammans med en verksamhet designa och bygga innovativa lösningar? Vi söker dig som vill arbeta agilt nära verksamheten från krav hela vägen till förvaltning. Du är van att arbeta i molnet med lösningar som ger verksamhetsnytta. Du kommer att leda arbetet med att utveckla en digital plattform i Azure. En digital plattform byggd för att ge verksamheten stöd. Det inbegriper allt från API Management, IoT och integration till Analytics och AI för att automatisera och ge beslutsstöd.

  • Vi söker projektledare och verksamhetsutvecklare med erfarenhet inom vård och omsorg. Som projektledare kommer du att ansvara för att leda stora och komplexa digitala projekt inom vårdssektorn. Den ideala kandidaten har mångårig erfarenhet av projektledning och är väl bekant med att ta sig fram i globala organisationer. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda stora team, och har mycket goda ledaregenskaper och kommunikationsfärdigheter. Om du är självgående, målinriktad och har dokumenterad projektledarerfarenhet, ansök idag och bli en del av vårt team!

  • Vi söker en erfaren Managementkonsult med kompetens av Agilt ledarskap. I rollen som Managementkonsult hos oss arbetar du med att hjälpa våra kunder att förbättra sina affärsprocesser, styrning och förmåga genom att använda agila metodiker och verktyg. Den ideala kandidaten har erfarenhet av förändringsledning i stora organisationer och har utmärkta ledarskaps- och kommunikationsfärdigheter. Du kommer att samarbeta med vårt övriga ledningsteam för att leverera lösningar som ökar effektivitet, minskar kostnader och hjälper våra kunder bli ännu mer konkurrenskraftiga.


Om oss - Emcap Empowering Capabilities

På EMCAP stöttar och underlättar vi våra kunders digitala transformation och gör den till en vana genom att bistå med förmågor som stärker deras verksamhet såväl mänskligt som digitalt. Vi letar hela tiden efter den sanna potentialen i allt och alla och vi lovar att leverera lösningar som hjälper våra kunder att göra mer med mindre.  

Hållbarhet är på allas läppar och vi tror att detta åstadkoms när genomförande, digitalisering och transformation går hand i hand. Vi möter därför våra kunder där de befinner sig och guidar dem till deras önskade läge med hjälp av de metoder och teknologier som är mest lämpade för den givna situationen. Vi brinner också för hållbarhet i ett vidare perspektiv – allt vi gör skall bidra till ett hållbart samhälle och en hållbar värld.  Vi är övertygade om att en strategi utan en stark operativ modell blir verkningslös och att den operativa modellen måste bygga på en stark digital plattform för att vara konkurrenskraftig och hållbar framöver. 


Kontakta oss nedan eller

SKICKA ANSÖKAN DIREKT

Adress:

HK: Östra Hamngatan 15, 411 09 Göteborg

Telefon:

070 731 51 12

Loading
Your message has been sent. Thank you!